My Model Pictures | Huwelijksfotografie

Ook voor huwelijksfotografie kun je terecht bij My Model Pictures.Ik heb enige ervaring met het fotograferen van huwelijken en lever je dan ook een hele mooie huwelijksreportage.


Ja ik wil!

De vraag is gesteld. Nu hebben jullie een hoop te regelen. Datum, locatie, uitnodigingen en natuurlijk de jurk en een pak. Van de mooiste dag van jullie leven willen jullie natuurlijk de herinnering bewaren.
Alles wil je tot in de puntjes geregeld hebben, zo ook de fotograaf.


Op jullie dag willen jullie je geen zorgen meer hoeven te maken. Je wilt dat alles op rolletjes loopt. Daarom is de keuze van fotograaf ook belangrijk. Je wilt je op je gemak voelen. Er moet een klik zijn. daarom bespreken we alles vooraf.
Wil je het klassiek? Modern? Of “out of de box”? Alles is mogelijk.


Wat doen we met de foto’s? Maken we een mooi album? Of doen we in dit digitale tijdperk eens iets anders? Een eigen website met je eigen domeinnaam waar jullie dag van begin tot eind te volgen is. Sneller klaar dan een album en zo veel makkelijker. Altijd de foto’s bij de hand op je mobiel, tablet of op je internet tv. Ook voor jullie ouders of dat familielid dat er niet bij kon zijn is het erg handig.


Om dit alles te realiseren kom ik graag vooraf bij jullie langs (en indien nodig kom ik vaker) om jullie wensen te bespreken.


Alles is mogelijk met je eigen trouwalbum online. Jullie speciale liedjes en filmpjes gemaakt door de gasten zijn later toe te voegen op jullie eigen website.

Ben je overtuigd? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
email: Marco Brugmans


Marco Brugmans


Photographer

info@marcobrugmans.nl